Creearea unui cont pe site-ul nostru presupune prelucrarea unor date cu caracter personale pe care dumneavoastră le veţi furniza, date precum adresa de e-mail, nume şi prenume sau pseudonim, număr de telefon, IP-ul dumneavoastră, dar şi alte date pe care le furnizaţi voluntar.
Locuintata.ro nu colectează alte date decât cele pe care le solicităm, în mod expres, de la dumneavoastră, iar prelucrarea acestor date se va face numai cu acordul dumneavostră prealabil, prelucrarea având drept temei consimţământul liber exprimat la creearea contului.
Vă rugăm să citiţi Politica noastră privind protecţia datelor cu caracter personal, pe care o găsiţi aici.politică de confidențialitate.

Creearea unui cont pe site-ul nostru presupune prelucrarea unor date cu caracter personale pe care dumneavoastră le veţi furniza, date precum adresa de e-mail, nume şi prenume sau pseudonim, număr de telefon, IP-ul dumneavoastră, dar şi alte date pe care le furnizaţi voluntar. Locuintata.ro nu colectează alte date decât cele pe care le solicităm, în mod expres, de la dumneavoastră, iar prelucrarea acestor date se va face numai cu acordul dumneavostră prealabil, prelucrarea având drept temei consimţământul liber exprimat la creearea contului. Vă rugăm să citiţi Politica noastră privind protecţia datelor cu caracter personal, pe care o găsiţi aici.
Înregistrare