Cine suntem

LocuintaTa este o resursă de inspirație pentru decorul casei, care prezintă arhitectura, peisagistica, designul de mobilier, stilurile de interior și metodele de îmbunătățire a casei prin DIY. Bazându-ne pe noțiunea prin care stilul reflectă individul, suntem o resursă contemporană, alimentând inspirația obiectivă pentru concepte pragmatice.

Oferim siguranță și încredere cititorilor prin furnizarea de conținut informativ despre tendințele globale în materie de concepte de design, stiluri de interior și exterior și medii de viață și de lucru personalizate. Prin eforturile anuale de extindere, rolul nostru a trecut organic de la un furnizor bine intenționat la o voce autorizată în ceea ce privește standardele de design de ultimă oră și tehnologia inteligentă a stilului de viață acasă.

Misiunea noastră orientată spre viitor rămâne dedicată acoperirii celor mai recente descoperiri inovatoare în arhitectură, design interior și metode de reparare și restaurare a locuințelor DIY. Cu o abordare de bun simț, accesibilă tuturor, așteptăm cu nerăbdare să vă aducem mai multe descoperiri în materie de design de casă.

De ce noi?

DESCOPERIȚI

CREAȚI

ÎNVAȚAȚI

Stim că singularitatea în designul de interior este o celebrare a formei și funcționalității, unde fiecare element, de la electrocasnice la decorațiuni, contribuie la o sinergie unică. Realizăm că fiecare descoperire în designul casei ne aduce satisfacții deosebite, stimulându-ne entuziasmul pentru inovații și decorări inspirate. În același timp, adoptăm spiritul "do-it-yourself" (DIY), conștientizând că personalizarea spațiului nostru este accesibilă și îmbunătățește calitatea vieții noastre. Ne educăm în continuare despre designul interior și tehnologia inteligentă pentru casă, explorând resurse și informații care ne ajută să ne îmbunătățim continuu abilitățile în amenajările casnice.

Ghid și principii editoriale

Integritatea a fost un ingredient cheie al succesului nostru și este un lucru pe care îl vom respecta întotdeauna. Oferind cititorilor un conținut original, acuratețea nu este doar o noțiune, ci mai degrabă tema de bază pentru tot ceea ce publicăm.

Înainte ca fiecare articol să fie pus la dispoziția publicului, trebuie să fie aprobat de către comitetul nostru editorial prin intermediul sistemului special conceput de acesta de protocol de verificare a faptelor și a procesului de revizuire a conținutului. Urmăm aceleași linii directoare și practici de publicare utilizate de agențiile de știri și mass-media din întreaga lume.

Surse de continut

LocuintaTa aplică și aderă la cele mai înalte standarde disponibile în ceea ce privește livrarea și publicarea de conținut. Echipa noastră de redactori generează povești de la interacțiunea de pe teren până la cercetări și analize atente pe teren. Ideea de bază aici este că nu inventăm pe parcurs.

Înainte de a ne angaja cu o sursă potențială, aceasta trebuie să treacă printr-o verificare în mai multe etape. Prin implementarea unui protocol intern, măsurile de autentificare ne ajută să determinăm fiabilitatea și autenticitatea. Facem acest lucru nu numai din politețe față de cititorii noștri, ci și ca o obligație civică de a susține acuratețea în relatare.

Etică

După cum vă vor spune cititorii noștri, responsabilitatea este o prioritate locuintata.ro. Este de la sine înțeles că echipa noastră de scriitori, cercetători și editori înțelege responsabilitățile care vin odată cu munca lor.

Dintr-o mare responsabilitate civică, oferim cititorilor noștri cele mai bune și mai multe informații disponibile în prezent. Dacă nu am funcționa după acest standard, nu am fi aici astăzi. Acum, mai mult ca oricând, ultimul lucru de care are nevoie internetul este o altă platformă frauduloasă.

Angajamentul nostru față de conținutul scrisul uman

Tot conținutul de pe Homedit este scris de oameni. Ne păstrăm standarde editoriale înalte și efectuăm o verificare riguroasă a faptelor - o muncă mai potrivită pentru oameni. Informațiile scrise de ChatGPT și de chatbots AI similare conțin adesea informații înșelătoare sau incorecte. Misiunea noastră este de a oferi sfaturi, tutoriale și sfaturi pentru casă oneste și corecte. Avem o echipă de scriitori experți, fiecare dintre ei aducând cunoștințe, experiență personală și capacitatea de a exprima ideile în propriile cuvinte.

Faceti cunostinta cu cei implicati

Echipa Noastră

Neacsu Sergiu

Home & Garden Specialist

Sunt pasionat de subiecte home garden, bricolaj si DIY. Cu o carieră de peste 15 ani în jurnalism. Scriu regulat pentru site-uri de specialitate și organizez ateliere de organizare casnică. Articolele mele sunt apreciate pentru claritate și abordarea mea inovativă. Am colaborări de succes cu vavedem.ro, epardoseli.ro, tdf.ro, lotusdecor.ro, etc..

Sara Iacob

Professional Chef

Combinând pasiunea mea pentru gastronomie cu cunoștințele mele de nutriție, ofer articole și reportaje de înaltă calitate, furnizând informații precise și practice. Ca bucătar profesionist, conduc ateliere de gătit și seminarii interactive, îndrumând familiile spre un stil de viață sănătos și echilibrat.

Roxana ID

Designer

Mă inspiră arhitectura modernă și designul interior minimalist. Îmi place să creez spatii Horeca si de locuit unice, pentru a oferi comunității o experiență vizuală uimitoare și o interfață de utilizator intuitivă.

Marian Heiner

Programator & Media Planner

Petrecându-mi cea mai mare parte a timpului jucându-mă cu scripturi și coduri, dezvolt și testez noi caracteristici. Între sarcini, sunt încântat să mă întorc la prima mea dragoste - blogging-ul - și să dau o mână de ajutor scriitorilor noștri.